Politica de livrare și retur/anulare

Politica de livrare

Serviciile noastre pot fi achiziționate prin plata cu cardul. Procesul este securizat și se realizează prin intermediul procesatorului de plăți Netopia Mobilpay, fiind similar cu orice plată din site-urile de comerț electronic.

 

Politica de retur

Daca dorești sa renunți la achiziția serviciilor noastre si implicit dorești sa primești banii înapoi, poți sa aplici pentru procedura de retur in maxim 14 zile lucrătoare, conform dispozițiilor Ordonanței de Urgență nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță.

Termenul de 14 zile lucrătoare prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe sa curgă din ziua plății serviciului achiziționat.

Cumpărătorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalități si fără invocarea vreunui motiv, dar cu obligația de a anunța VALIDSOFTWARE SRL de aceste intenții cu minim 3 zile lucrătoare înainte de data începerii modulului de curs achiziționat, la adresa de email contact@validsoftware.ro.

Scroll to Top