OpenAI Lansează GPT-4 Turbo și Actualizează GPT-3.5

La frontiera tehnologiei moderne, inovațiile în inteligența artificială de la OpenAI continuă să surprindă și să deschidă noi orizonturi. Vă prezentăm în continuare lansarea recentă a GPT-4 Turbo și actualizările aduse lui GPT-3.5.

GPT-4 Turbo: Viitorul Inteligenței Artificiale

OpenAI a anunțat GPT-4 Turbo, cel mai avansat model al său până în prezent, care redefinește limitările cunoașterii artificiale. Cu o fereastră de context de 128K și informații despre evenimentele mondiale până în aprilie 2023, acest model promite să aducă o înțelegere și o capacitate de răspuns fără precedent. Mai mult, OpenAI a redus semnificativ costurile de utilizare, făcând GPT-4 Turbo mult mai accesibil pentru dezvoltatorii și companiile de toate dimensiunile.

Prețuri Reduse și Mai Multă Eficiență

Schimbarea de paradigmă în prețuri este semnificativă — costul tokenurilor de intrare și ieșire a fost redus, marcând o nouă eră în accesibilitatea AI. Această reducere de preț deschide calea pentru inovare și experimentare într-o varietate de industrii, de la tehnologie la servicii financiare și educație.

Îmbunătățirea Apelării Funcțiilor și Ieșiri Reproductibile

Funcționalitatea îmbunătățită a apelurilor de funcții și caracteristica de ieșiri reproductibile în beta asigură că modelul oferă rezultate mai deterministe — o caracteristică esențială pentru aplicarea AI în domenii unde consistența este cheia.

GPT-3.5 Turbo: Oferă Mai Mult pentru Mai Puțin

Actualizarea modelului GPT-3.5 Turbo aduce un context implicit de 16K și prețuri reduse pentru tokenurile de intrare și ieșire. Ajustarea fină a modelului este acum disponibilă, oferind companiilor flexibilitatea de a personaliza funcționalitățile AI pentru necesitățile lor specifice.

API-ul pentru Asistenți: Crearea de Experiențe Intuitive

API-ul nou pentru asistenți permite dezvoltatorilor să creeze asistenți AI specializați care pot urma instrucțiuni detaliate, să acceseze cunoștințe adiționale și să interacționeze cu modele și instrumente diverse pentru a efectua sarcini complexe.

Capacități Multimodale: Îmbinarea Vizualului cu Textualul

GPT-4 Turbo aduce o inovație prin suportul pentru intrări vizuale, deschizând posibilități pentru analiza vizuală și generarea de legende. Integrarea cu DALL·E 3 pentru generarea de imagini și capacitatea de text-speech prin modelul TTS nou introdus sunt exemple de cum OpenAI împinge granițele interacțiunii uman-computer.

Personalizarea Experienței cu GPT-uri în ChatGPT

GPT-urile personalizabile permit o integrare mai profundă a instrucțiunilor, datelor și capacităților în versiuni ale ChatGPT. Asta înseamnă control sporit și adaptabilitate pentru dezvoltatori, care acum pot modela ChatGPT după necesitățile specifice ale companiei sau ale clienților.

Scroll to Top